Sungurlu Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarına Önem Veriyor

Sungurlu Belediyesi, yeşil ve güzel bir Sungurlu oluşturmak adına Mesire yerinde başlamış olduğu ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.Yapılan çalışmaların sonucunda yeşile bürünen mesire bulunduğu çevreye daha estetik bir görünüm kazandıracak. Yeşil bir ilçe oluşturabilmek amacıyla her yıl ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verileceğini söyleyen Başkan Şahiner,” Doğayı ve yeşili seviyoruz. Sungurlu’yu yeşil bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Konum itibariyle eğimli bir alana sahip olan bölgeye dikilen ağaçlarla erozyon olma ihtimalini de azaltıyoruz. Ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek”dedi.

Önceki Sungurlulu Hemşehrilerimizi,Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile buluşturduk.